C H I R U R G I E


Electrochirurgie/Radiochirurgie/Criochirurgie

Despre noi

articol_pic

Ne cunoasteti. Ne-ati vazut la fiecare expozitie mai mare sau mai mica.

Deviza noastră este: „MEDFARM TRADINGPARTENERUL TAU”.

nu este intamplatoare: spune totul despre noi.

Convinsi fiind că actul medical al zilelor noastre, actul medical de calitate, nu mai poate fi conceput fara o dotare corespunzatoare, dorim sa fim partenerii dvs., punandu-va la dispozitie solutii de dotare cu echipamente medicale de calitate, la preturi accesibile, sprijinindu-va totodata si in rezolvarea spinoasei probleme a finantarii si platii acestora.

  Pentru Dvs. cautam permanent in tara si in strainatate parteneri de afaceri care sa ofere produse medicale la un nivel calitativ foarte bun, cu pastrarea unui pret rezonabil, ne ocupam cu verificarea si testarea produselor, incepand cu documentele legale pe care trebuie sa le aiba producatorii, pana la realizarea performantelor din specificatii, pentru a avea certitudinea satisfacerii tuturor cerintelor tehnice si de calitate referitoare la echipamentele medicale pe care le furnizam.

Pentru Dvs. am gasit surse de finantare pe termen scurt, cunoscand dificultatile pe care le intampinati in primirea banilor de la finantatorii Dvs. directi (ne referim la Casele de Asigurare de Sanatate). Suntem alaturi de Dvs. prin consultanta pe care vi-o oferim privind dotarea cabinetelor Dvs., tipurile de echipamente si aparate recomandate pentru specialitatea Dvs., scolarizarea personalului pentru utilizarea eficienta si sigura a acestora.


Pentru a va oferi servicii de calitate firma noastra a implementat standardul ISO 9001: 2008 pentru Import si comercializare de dispozitive si echipamente medicale si Asistenta tehnica la achizitii.

Ne puteţi întâlni în fiecare an, la expoziţiile de specialitate: ROMMEDICA, DENTA, Conferinte si Congrese de specialitate,etc.


Ca firma, suntem pe piaţa echipamentelor medicale din 1994, ne-am dezvoltat permanent, extinzand gama produselor oferite, in prezent avand relatii de parteneriat durabile cu producatori din Italia, Germania, Japonia, Marea Britanie, Korea, Belgia, Spania, care ne-au acordat exclusivitatea comercializarii produselor lor in Romania.

      Firma noastră este importator direct pentru o gama larga de aparate medicale, instrumentar medical,mobilier medical,consumabile,oferind astfel posibilitatea unei DOTĂRI COMPLETE pentru cabiete, policlinici, spitale pentru majoritatea specialităţilor medicale.


Toti furnizorii nostri de echipamente medicale au implementat standardul de calitate ISO 9001: 2008, iar echipamentele si produsele medicale furnizate au marca CE conform cerintelor din Uniunea Europeana si a reglementarilor legale din Romania.